Ulusal Manşet - Türkiye'den Haberiniz Olsun

BÜLTEN KARAMAN OSB, VİTRİNE ÇIKTI

Karaman

Ülke ekonomisine katma değer sağlayan ve dünya piyasalarına yelken açan Organize Sanayi Bölgeleri büyük önem taşıyor.

BÜLTEN KARAMAN OSB, VİTRİNE ÇIKTI

Ülke ekonomisine katma değer sağlayan ve dünya piyasalarına yelken açan Organize Sanayi Bölgeleri büyük önem taşıyor.

Ülkemizde 1990’lı yılların başında büyüyen sanayi hamlesi, Anadolu da ekonomik kalkınmaya yön verdi.

Gıdaya dayalı sanayi üretim havzasıyla son 20 yılda sektöründe parlayan yıldız haline gelen Karaman Organize Sanayi Bölgesi hızla gelişen teknolojide faaliyetlerini sürdürüyor.

2020 yılında iş adamı Ali Kemal Boynukalın başkanlığında yeniden yapılanan Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nin temel ilkeleri ve faaliyetlerini içeren 28 sayfadan oluşan yayın organı ile vitrine çıktı.

“Bülten Karaman ” adı altında Mart ayında yayın hayatına başlayan Karaman Organize Sanayi Bölgesi, “OSB’ler Arı Gibi Çalışıyor” başlıklı kapağının yanı sıra, içeriğinde, haber, etkinlik, tanıtım ve röportaj dizileri ye alıyor.

OSB’nin yayın dergisinde, OSB’nin son güncel konumu, üniversite sanayi işbirliği, yabancı yatırımcılarla istişare, program ve etkinlikler ve ekonomide stratejik hedeflerden açıklamalar da bulunuyor.

Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın;
“Firmalarımızın yeteneklerini geliştirecek biçimde, ilgili teknolojilerin öğrenilmesi ve kazanılması ve sonrasında ise kazanımın ihracata yönelik olarak ticari başarıya dönüştürülmesi için bölgesel stratejileri geliştirmenin de sürekli bilincindeyiz.”diyerek Karaman OSB olarak tüm alt yapı ihtiyaçlarının tamamlandığı mesajı verdi.

Boynukalın dergide verdiği mesajında ayrıca, Karaman’ın marka şehir” olmasını da arzuladıklarını ve 2020 yılından itibaren yapılacak her türlü çalışmaların da takipçisi ve destekçisi olacaklarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.