admin2
admin2
13 Kasım 2019 Çarşamba 18:00
KARAMAN VALİSİ

13 Kasım 2019 Çarşamba günü merkeze bağlı 17 köy muhtarı ve ilgili kurum müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Meral, toplantının hayırlı olması dileklerinde bulundu.
 
Vali Meral, konuşmasının başında köy muhtarlarından özellikle kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen kamu hizmetlerinde sorun yaşanması halinde konunun bildirilmesini ifade etti. Toplantının devamında tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getiren köy muhtarları, yaşadıkları köylerde mevcut sorunlarının çözülmesi noktasında Vali Meral’den destek istediler. 
 
Köylerin alt yapı, içme suyu, yol, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi farklı konuların ele alındığı toplantıda Vali Fahri Meral,  köylerde mevcut sorun ve aksaklıkların bir an önce giderilmesine yönelik gerekli çalışmaların yapılması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
 
Gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral’in yanı sıra ilgili kurum müdürleri ve merkeze bağlı Ada, Akçaalan, Aşağıakın, Aşağıkızılca, Bayır, Bostanözü, Boyalı, Bucakkışla, Çatak, Çukur, Çukurbağ, Dağkonak, İhsaniye, Kalaba, Narlıdere, Yukarıakın ve Yukarıkızılca köyleri muhtarı katıldı.

Son Güncelleme: 13.11.2019 18:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol