Hasan Özen
Hasan Özen
17 Mayıs 2019 Cuma 11:48
Bilgi ve Genel Kültür Yarışmasının Derece Alan Öğrencilerinden İl Müdürü Kurt’a Ziyaret

Ziyarette Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan yarışmaya ilişkin İl Müdürü Abdurrahman Kurt’a bilgiler verdi. 
Mehmet Çağlayan, “Bu yıl düzenlenen yarışmaya Sarıveliler damgası vurdu. Yarışma sonucunda Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak birinci olurken80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ise üçüncü oldu. Öğrencilerimizin elde ettiği başarı hem bizleri mutlu etti hem de gururlandırdı. Bu başarıda emeği olan başta öğrencilerimiz olmak üzere okul yöneticilerimize ve öğretmenlerime sizin huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Başarılı öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Karaman’daki eğitim imkânlarının çok iyi olduğunu ifade ederek eğitimde merkez ve taşra ayrımının kalmadığını söyledi. Abdurrahman Kurt, “Bizler öğrencilerimize uygun eğitim ortamları oluşturmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizden de beklentimiz milli ve manevi değerleri özümsemiş, merak eden, araştıran ve yeniliklere açık bireyler olarak kendilerini yetiştirmesidir. Sosyal kültürel faaliyetlerdeki amacımız öğrencilerimizin kendini ifade etme fırsatı bulması ve yaşamlarında güzel hatıralar bırakmasıdır. Ben elde ettikleri derecelerdendolayı Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu ile 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerini tebrik ediyorum. Bu güzel başarının yeni başarılara kapı aralayacağını ümit ediyor, öğrencilerimizin başarısında emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol