Hasan Özen
Hasan Özen
19 Nisan 2019 Cuma 14:04
GENÇLER TÜBİTAK PROJELERİNİ SERGİLEDİ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında ilk fuar Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesinde açıldı. Katıldığı programda açılış kurdelesini okul yöneticileriyle birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt öğrencilerin özverili çalışmalarla hazırladığı projelerin yer aldığı stantları gezerek çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 
15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde açılışı gerçekleştirilen bir diğer 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında öğrencilerin hazırlamış oldukları projeler gösterime sunuldu. 
Düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Karaman İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, Akademik Danışma Kurulu Üyeleri, KMÜ Fen Fakültesi öğretim üyeleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
Öğrencilerin fikirleriyle ve öğretmenlerin rehberliğinde hazırlanan 24proje İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt ile davetliler tarafından gezildi.Birbirinden farklı projelerle öğrencilerin hayallerinin ve üretme yeteneklerinin ürünü olan eserlerin sergilendiği çalışmalar beğeniyle ziyaret edildi. Öğrenciler misafirlere projeleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Öğrencilerin eğitim öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebildikleri fuarda öğrenciler hem eğlendiler hem öğrendiler.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol