19 Eylül 2016 Pazartesi 15:52
Karaman' da Başkan Çalışkan' ın 2016 2017 eğitim yılı mesajı
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlköğretim Haftası ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   
   
Başkan Ertuğrul Çalışkan; eğitimin, ekonomik ve sosyal kalkınmanın temeli olduğunu belirterek, yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrenciler olmak üzere, değerli öğretmenlere, tüm eğitim camiasına ve velilere hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
      
“Kaliteli ve karakterli yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. Değerli öğretmenlerimiz; çocukların ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak adına görevini ifa ederken, sevgili öğrencilerimiz de; önümüzdeki yüzyılın bilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, doktorları, sporcuları, mühendisleri, yazarları, şairleri ve sanatçıları olabilmeleri için tüm teknolojik gelişmelerden mutlaka yararlanmalı, kendilerini iyi yetiştirip çok çalışmaları gerekmektedir. Bizler de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
   
Okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, milletini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmeniz biz yerel yöneticilerin en büyük amacıdır. “2016 - 2017 eğitim-öğretim yılının, başta öğrencilerimiz ve aileleri olmak üzere öğretmenlerimiz ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyorum.”
Son Güncelleme: 19.09.2016 15:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol