Hasan Özen
Hasan Özen
20 Mart 2019 Çarşamba 11:28
VALİ SAYIN FAHRİ MERAL’DEN ŞEHİT OĞUZHAN KÜÇÜK İMAM HATİP ORTAOKULUNA ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt’un eşlik ettiği ziyarette Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulunun öğrencileri Vali Sayın Fahri Meral’i kapıda karşıladı. Öğrencilerle tek tek tokalaşan Vali Meral öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali amcalarını karşılarında gören öğrenciler, mutluluğu ve heyecanı bir arada yaşadılar. 
Ardından Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulu yönetici, öğretmen ve okul aile birliği yetkilileriyle bir araya gelen Vali Sayın Fahri Meral, okulun kuruluşu ve yapılan çalışmalarla alakalı olarak bilgileri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt’tan aldı. Okula yeni takılan kamera sistemine ilişkin yetkililerden bilgiler alan Vali Meral seçim sürecinde okullarda her türlü güvenliğin en üst düzeyde alındığını belirtti. 
Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin okula giriş ve çıkış saatlerinde yaşayabileceği güvenlik problemleri konusunda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Vali Meral, eğitim konusundadevletin imkânlarının seferber edildiğini sözlerine ekledi. 
Okul çıkışında Vali Sayın Fahri Meral’in çevresini saran öğrenciler Vali Meral’le fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştılar. Kolu alçıda olan bir öğrencinin alçısına imza atan Meral, diğer öğrencilerin imza isteğini de geri çevirmedi.
Okulun spor salonu ve yeni yapılan şadırvanda da incelemelerde bulunan Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol