Hasan Özen
Hasan Özen
29 Mayıs 2019 Çarşamba 16:13
BİFA BİSKÜVİYE KTSO'DAN TEBRİK

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan  “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasına giren Karamanlı firmamız Bifa Bisküvi San. ve Gıda A.Ş.'yi  tebrik ederek  teşekkür mesajı yayımladı;
"İstanbul Sanayi Odası tarafından yaptırılan; 2018 Yılı araştırmasına göre Türkiye'nin  500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Bifa Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş  194. sırada   sırada yer almıştır. Listeye giren Bifa Bisküvi ve San. A.Ş.'yi  kutluyorum. İsteğimiz ilimizden daha fazla şirketin listeye dahil olması ve Karaman'ın üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesidir.
 Karamanımızda adını büyük sanayiciler arasına yazdırarak bizlere bu gururu yaşatan Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş.'nin Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alması  bizleri gururlandırmıştır.  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Ülkemizin zor şartlarına rağmen yılmadan üreten, istihdam oluşturan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan Bifa Bisküvi yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder, gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını  ve başarılarının  devamını temenni ederim." ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol