Hasan Özen
Hasan Özen
20 Mart 2019 Çarşamba 23:07
EL EMEKLERİ İLE GÖNÜLLERİ ISITACAKLAR

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hatuniye Kız Yurdunda kalan kız öğrenciler, ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bireysel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla farklı sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Isıtan Eller” projesi kapsamında Hatuniye Kız Yurdunda bir araya gelen üniversite öğrencileri, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesindeki eğitmenler eşliğinde köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler ile sınırda nöbet tutan askerler için atkı, bere ve eldiven örüyor.
“Isıtan Eller” projesi kapsamında ortaya güzel çalışmaların ortaya çıktığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yurtlarımızda barınan öğrencilerimiz derslerinden arta kalan zamanlarında yurtlarımızda başlattığımız sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de yer alarak gönüllere dokunmaya devam ediyor. Eğitmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz elinden geldiği kadar bu anlamlı projemize destek olmaya çalışıyorlar. İnşallah proje sonunda yeterince ürüne sahip olduğumuzda elde edilen ürünleri asıl sahiplerine ulaştıracağız” dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol