27 Eylül 2016 Salı 16:10
Google’ a Nasıl Reklam Verilir?

e-karaman haber - Bu sayfamızda ki yazımızda bilmeyenler için Google’a Nasıl Reklam Verilir sorusunun cevaplayacağız. Google’a reklamınızı vermek istiyorsanız ve bu konuda da pek bir bilginiz yoksa o zaman yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz. İlk önce yapmanız gereken bir Google hesabı açmaktır. Google sayfası açtıktan sonra sağda bulunan yerde oturum açın diyor. Buradan oturumunuzu açınız.

Eğer gmail hesabınız yoksa o zaman kayıt ol kısmından kendinize ait gmail hesabı açınız. Sonrada reklam oluşturacağınız oluşturacağınız siteye girin ve oradan kayıt olun. Reklam sitesine girin ve orada da kayıt olun. Reklam sitesinden kampanyanızı oluşturmalısınız. Sonrada kampanyanızın adını mutlaka belirlemelisiniz. Bu işlemden sonra sizlere il belirlemeniz istenecektir. Bu işlemi yapmak da gayet basittir. Hangi ilerde reklamınızı belirtmek istiyorsanız buradan seçiniz ve sonra ekleye basıp işlemi tamamlayınız.

Sıra bütçe belirlemeye gelmiştir. Burada günlük bütçenizi belirlemelisiniz. Ama bilmeniz gereken önemli bir bilgide mutlaka günlük bütçenizi yüksek tutunuz. Sonrasında ki işlem ise yörüngelerdir. Bu işlem de çok önemlidir. Burada çok doğru kelimeler yazıp insanları etkilemeniz gerekmektedir. Bu sayede hem reklamınız puan kazanacak hem de reklam kalitenizde artacaktır. Bu işlemler bittikten sonra da faturalandırma işlemine geçeceksiniz. Telefon bilgilerinizi, adres bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi yazmalısınız.

Sonrada ister manuel ödeme ya da ister otomatik ödemeleri seçiniz. Tamamen seçim size kalmıştır. En alt kısmında ise sizlere promosyon kodunuz olup olmadığı sorulacaktır. Eğer kodunuz varsa yazınız. Kodunuz yoksa da boş bırakınız. Reklamınızın rekabetini yükseltmek için anahtar kelimeleri seçip yazmalısınız. Google’a reklam vermek işte bu kadar kolay bir yöntemdir. Kampanyaya göre anahtar kelimeleri belirlemeniz çok önemlidir. Ayrıca sitemize girip Google’a nasıl reklam verilir konusunda resimli anlatımlarından da faydalanmanız mümkündür.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 27.09.2016 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol