Hasan Özen
Hasan Özen
17 Nisan 2019 Çarşamba 13:23
IPARD DESTEKLERİ BAŞLADI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Karaman İl Koordinatörlüğü tarafından Karaman Ticaret ve Sanayi Odasısı Meclis Toplantısında IPARD II 5. Çağrı kapsamında bilgilendirme yapıldı. 
TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk ve Teknik Uzmanların katılımıyla düzenlenen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Meclis Üyeleri ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantıda açılış konuşması  Karaman  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan  tarafından gerçekleştirildi. Alkan  yaptığı konuşmada, katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. “İş dünyası temsilcileri olarak TKDK tarafından sağlanan destekleri çok önemsiyoruz. İlimizin bu hibelerden daha fazla yararlanması gerektiği inancındayız. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü ve Uzmanlarına  işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi. 
Açılış konuşmasının ardından TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk konuşmasını yaparak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yapısı, işlevi ve bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.
Ardından   IPARD II 5. Çağrı ilanı ile destek verilen  sektörler hakkında sunum ve IPARD destekleri ile ilgili sorular ve proje hazırlama aşamasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Sunumda 5. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilecek, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101) ile Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar (103) hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi.
Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol