Hasan Özen
Hasan Özen
29 Nisan 2019 Pazartesi 19:30
KTSO'DA TSE BELGE YENİLEME TETKİKİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen TSE denetimi, Konya TSE Baş Tetkikçisi Kerim Parlak, KTSO Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Coşgun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Öztoprak, Mehmet İşci ve Genel Sekreter Ayşegül Koçak'ın  hazır bulunduğu açılış toplantısıyla başladı.

Baş Tetkikçi  Kerim Parlak  1 gün boyunca  Karaman  Ticaret ve Sanayi  Odası Akreditasyon Sorumlusu ve temsilcileri ile birlikte Odanın 9001:2015 Standart kriterlerine uygunluğunu inceledi. Karaman Ticaret ve Sanayi  Odası’nın yönetiminden başlanarak, tüm birimleri ve kurumsal altyapısı tetkik edildi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan denetimi başarıyla geçtikleri için gururlu olduklarını belirterek: “Bugün TSE denetimimizi başarıyla tamamlamanın gururu içindeyiz. Aldığımız bu belgeler aynı zamanda kaliteli çalışmalarımızın birer kanıtıdır. Biz KTSO Ailesi olarak Karaman'a değer katmaya, bu değeri oluştururken de kaliteli hizmet vermeye ve üye memnuniyetini arttırmaya önem veriyoruz. Bu konuda Odamızda TSE Kalite Standardı sisteminin kurulmasında ve uygulanmasında emeği geçen Genel Sekreterimize ve Oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 
                                
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol