admin2
admin2
13 Kasım 2019 Çarşamba 16:56
TOBB Karaman Kadın Girişimciler

TOBB Karaman Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda dün geniş katılımlı bir toplantı düzenleyerek birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti. Toplantıya siyasi parti kadın temsilcileri ile kamu yararına çalışan dernek ve vakıf temsilcileri katıldı.

TOBB Karaman Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay; “Kadının kendisi girişimci gücü temsil ediyor. Biz bu gücü birleştirdiğimiz zaman çok daha güçlü olduğumuzu biliyoruz. Bizim işimiz çorbada tuz katkısı değil, aşımızı birlikte kaynatmak, işimizi birlikte kurmak, hayallerimize birlikte kavuşmak, türkülerimizi birlikte söylemek olacak” dedi.

TOBB Karaman Kadın Girişimciler İl İcra Kurulunun ev sahipliği yaptığı toplantıda; “Karaman ve Kadın” ana başlığı altında yapılacak sosyal, kültürel ve ekonomik programlar üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Kurul Başkanı Ahsen Toktay, kadına en çok yakışan alışverişin fikir alışverişi olduğuna dikkat çekerek, “Bu alışverişin yararı ve bereketi Karaman'a olacak dedi.

Anahtar Kelimeler:
KaramanHaberKTSOTOBB
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol