Hasan Özen
Hasan Özen
24 Temmuz 2019 Çarşamba 10:18
KTSO BAŞKANLARINDAN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

“Gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsuru olan basın görevini tarafsız ve objektif bir şekilde yürüttüğünde bir toplumun gelişimine, kalkınmasına, aydınlanmasına ve kurtuluşuna yol açmaktadır. İletişim ve düşünce özgürlüğünün bir ülkenin demokrasisine ve dolaylı olarak ekonomisine, kalkınmasına ve huzuruna ne kadar katkı sağladığı inkar edilemez bir gerçektir. Ülkemizin her alanda gelişmesi ve büyüme sürecinde basınımız önemli bir rol üstlenmektedir. Dünya'nın küresel bir köy haline geldiği, bilgiye anında ulaşma imkanın olduğu çağımızda doğru bilgiye ulaşmada basınımız çok hassas bir işlevi yerine getirmektedir. 
 Her zaman ve her yerde büyük bir özveriyle çalışan değerli basın çalışanlarını takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir. İlimizin her alanda başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyoruz. 
İletişim kavramının böylesine sınırları aştığı, bilginin sınırsız olduğu bir ortamda ilimizdeki basın yayın kuruluşlarımızda, gelişmelere kayıtsız kalmamakta, teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak yaptıkları haberlerle ilimizin dünyaya açılan penceresi olmaktadırlar. Kentimizin yararına olacak her türlü çalışmada Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak basın mensuplarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.
Bu duygularla gece-gündüz demeden halkımızın doğru haber alması için çalışan bütün yerel ve ulusal basın mensuplarımızın gayret ve çabalarını takdir ediyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor,  tüm basın camiasına çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz." 
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol