Hasan Özen
Hasan Özen
10 Mayıs 2019 Cuma 17:54
ZORLU ''ENGELLİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK EN ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZDEN BİRİDİR ''

 Belediye başkanımız 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması nedeni ile yayınladığı mesajında;
     10-16 Mayıs Engelliler Haftası, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin sorunlarına dikkat çekilmesi, engelli bireyler için yapılması gerekenlerin gündeme getirilmesi ve çözüm yolları üretilmesi için son derece önemli bir haftadır.
     Engelli olmak bireysel bir sorun olmayıp sosyal boyutları ile herkesi yakından ilgilendiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımıza farklılıklarını hissettirmeden normal hayat standartlarını temin etmek ancak toplumsal duyarlılıkla mümkündür. Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıklar, bir toplumun gelişmişlik düzeyi olmakla beraber; insana verilen değer ve önemin belirgin yansımasıdır. Engellilerimizi toplumdan soyutlamadan toplumla bütünleşmelerini sağlamak, sorunlarını paylaşmak, toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak, engelleri birlikte aşmak hepimizin ortak görevi olmalıdır.
      Bu duygu ve düşüncelerle sadece bu hafta değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın hatırlanması, her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisi ile tüm engelli vatandaşlarımızı sevgi ile kucaklar, onların her anında yanlarında olan ailelerine saygılarımı sunarım dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol