30 Aralık 2016 Cuma 14:59
Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Yeni Yıl Mesajı
Yeni bir yıl başlamak üzere. Karaman Valisi Süleyman Tapsız, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
e-karaman haber sitesinin edindiği bilgiye göre, Vali Tapsız yayınladığı kutlama mesajında; “Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz.
 
2016 yılında hayata geçirilen ve devam edilen projelerle Karaman’ın kalkınması için önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Yaşanan bütün bu gelişmeler şüphesiz Milletvekillerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşlarının ve halkımızın işbirliği içerisindeki çalışmalarının bir sonucudur. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.     
  
Bir yılı daha geride bırakırken bölgemizde ve coğrafyamızda yaşanan savaşların neden olduğu acı ve gözyaşların sona ermesi, yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamına bırakması en büyük temennimizdir.
  
Karaman’ın, 2017 yılında da tarihi birikiminden ve var olan potansiyelinden aldığı gücü, sürdürüp sürekli değişen ve gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirip, huzur ve güven ortamı içerisinde halkımızın yaşam kalitesinin daha da artacağı, daha huzurlu bir yıl geçireceğine inanıyorum.  
       
Bu duygularla istikrar içerisinde büyüyen, gelişen bir Karaman dileğiyle yeni yılın hemşerilerimizin umutlarının gerçeğe dönüşeceği huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Son Güncelleme: 30.12.2016 15:18
Anahtar Kelimeler:
Karaman HaberKaramanhaber
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol