12 Ekim 2016 Çarşamba 20:01
Tanıtım yazısı ve etkin ürün pazarlama

Tanıtım Yazısı - İnternet kullanımın yaygınlaşması ürün pazarlama şeklinde yeni dinamikler ortaya çıkardı. Şirketler ve kurumsal firmalar kendilerini ayrıca web siteleri ile de ifade etmeye başladılar. İnternette ise web sitesi kurmuş olmak yetmiyor. Tanıtım yazısı  ile siteleri arama motorlarında ön sıralara getirmek önemli.

İnternet özgün içerik seven bir sistem. Eğer web siteniz başka yerlerde yayınlanmamış içerikler barındırıyorsa ve belirli aralıklarla metin üretmeye devam ediyorsanız kolayca bulunacaksınız demektir. Son birkaç yıldır tanıtım yazıları ülkemizde bir hayli önem kazandı. Çünkü her web sitesi Google gibi arama motorlarında bir adım önde olmak istiyor.

fatihbircan.com  kişisel blog sitesi olarak yayın hayatına başladı. Özgün içerikler yayınlıyor ve zaman zaman tanıtım yazılarına yer veren bir site. Metin yazılarınız için iletişim bölümünü kullanabilirsiniz.

eokul-teog.com  genel konularda özgün bilgiler sunan güzel bir bilgi sitesi. Özgün içerikler yayınlıyor ve oldukça popüler. Zaman zaman farklı kategorilerde tanıtım yazılarına yer veiyor. Yazılarınız için iletişim bölümünü kullana bilirsiniz.

e-karaman.com ise news kayıtlı on yıllık bir site. Site son dakika haberleri ve özgün içerikler yayınlıyor. Değerli ve güzel bir site. Zaman zaman tanıtım yazılarına yer veriyor. İletişim bölümünen irtibata geçmeniz mümkün.

Kişisel blog ve news kayıtlı sitelerde tanıtım  yazısı için bir fırsat. Çünkü özgün içerik bulunan siteler daha iyi trafik aldığından ve site değerleri yüksek olduğundan metin yazılarınızı paylaşabilirsiniz. Ayrıca siteniz ile ilgili anahtar kelimelere de link almanız şart.

Evet bir web sitesi kurduktan sonra zaman zaman ürettiğiniz metin yazılarını farlklı sitelerde paylaşarak kendi sitenizi alanınızda ön plana çıkarmanız mümkün. Bunu yapmayan siteler daha gerilerde olacağı için hedef kitlesine ulaşması zor olacaktır.

Ayrıca web sitelerinde düzenli olarak haber ve duyuru paylaşabileceğiniz bir kategori mutlaka olmalı. Çünkü ne kadar kurumsal haber yayınlarsanız o kadar hedef kitlenizi büyüteceksiniz demektir. Zamanla yayınladığınız haberler ilgi çekecek ve doğal yollardan duyuru ve tanıtım yazılarınızı farklı sitelerde yayınlamış olacaksınız.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 12.10.2016 20:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
adem akbaba 2016-12-17 21:36:18

Selam merhabalar vep siteme tanitim yazisi alacam iletişimi atarmisin

Avatar
tanıtım yazısı iletişim @adem akbaba 2016-12-17 21:56:39

merhaba tanıtım yazısı için iletişim [email protected]