Hasan Özen
Hasan Özen
18 Mayıs 2020 Pazartesi 17:05
BAŞKANLAR´DAN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

“ 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelesinin ateşini yakmış ve bugün geldiğimiz uygarlık noktasının yolunu açmıştır.  Bu anlamlı günün gençlerimize bayram olarak armağan edilmesinin altında çok derin anlamlar vardır. Atalarımızın kurduğu ve sanayileşme anlamında ilk tohumlarını attığı büyük Türkiye’mizi bizim neslimiz,  dünyanın sözü geçen ekonomik güçlerinden birisi haline getirdi. Bunun devamını getirecek bayrağı zirveye taşıyacak olan da gençlerimizdir. Geleceğin, güzel günlerin mimarı onlar olacaktır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün bir millet onur ve namus savaşını zaferle sonuçlandırmış ve genç nesillere çok aziz bir emanet bırakmışlardır. Gençlerimizin bu emanete sonuna kadar sahip çıkarak ülkemizi en medeni, en gelişmiş, en çağdaş ülkeler arasında daimi kılacağından asla şüphemiz yoktur. 
Bu inançla gençlerimizin ve tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlar, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi ve saygıyla anarız.” ifadelerine yer verdiler.


 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol