Hasan Özen
Hasan Özen
05 Mayıs 2020 Salı 16:53
“HAYIR’DA YARIŞAN HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

"Karaman Dernekler Federasyonu olarak “Bir elin verdiğini diğer el görmesin” Hadis-i Şerifi mucibince sevabını yalnızca Allah’tan (c.c.) umarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayır sahipleri tarafından federasyonumuz bünyesindeki derneklere gönderilen kumanyalar, İstanbul"da dernek üyelerimizin özverili çalışması ile mahcubiyete sebebiyet vermeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.

Bugün de dernek üyelerimiz, “Hayra vesile olan hayrı işleyen gibidir; hayır sahibinin sevabından hiç bir şey eksilmeden ona da aynı sevap vardır” Hadis-i Şerifinin muhatabı olabilmekten başka hiçbir karşılık beklemeden, meccanen kumanyaları tespit edilen adreslere teslim etmişlerdir.

Hemşehrilerimiz ve bölgemizin pek kıymetli hayırseverlerinin cömertlikte adeta yarış ettiğini ve “Hayırda yarışınız” Hadis-i Şerif inin muhatabı olma gayretinde olduğunu bizler müşahade ediyoruz. Rabbimiz cümlesinin hayırlarını hiç zayii olmadan ahseni kabul ile makbul eylesin, bu vesile ile tüm hayır sahiplerine sıhhat ve afiyet bahşeylesin ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin." dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol