30 Ocak 2017 Pazartesi 18:00
Survivor 2017 Burçak Tuncer Kimdir?

Survivor burçak Tuncer kimdir;29.06.1993 yılında İzmir ( Karşıyaka) ilçesinde dünyaya gelen Burçak Tuncer 24 yaşında ve 53 kilodadır. Yengeç burcu olan Burçak Tuncer, kumral saçlara ve kahverengi gözlere sahiptir ve Umut Sevinç ile ilişkisi bulunmaktadır.

Pozitif bakışlarıyla dikkat çeken Burçak Tuncer ilköğretim ve lise eğitimini Tevfik Fikret lisesinde tamamlamıştır. Burçak Tuncer üniversite eğitimini de Ege Üniversitesi mimarlık bölümünde okuyarak tamamlamıştır. Ayrıca eğitim hayatı boyunca birden bazı sanat dalıyla da ilgilenmiştir. Yeteneğiyle hareket eden Burçak Tuncer resim dalında yapılan yarışmada birinci olarak birincilik ödülleri kazanmış ve çeşme sanat galerisinde kişisel resim sergisini açmıştır. Sanatın birçok dalına ilgisi olan Burçak Tuncer’in spor hayatı ile ilgilisi bulunmuyor. Esmer güzeli olan Burçak Tuncer üniversite hayatında hiç düşünmeden ve tereddüde katılmadan mimarlığı tercih etmiştir.

Burçak Tuncer hırsı olmayan insan başarmaya inancı olmayın bir insandır düşüncesine sahip bir kişiliği vardır. Hayatının son altı yılında mimarlık ile iç içe olan Burçak Tuncer; Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilk çıktığı yıldan itibaren popülerliğini koruyan Survivor yarışma programında "Gönüllüler" takımında yer almakta, güzelliği ve pozitif enerjisi ile dikkat çekmektedir. Televizyon ekranlardan uzak duran Burçak Tuncer’in Survivor yarışmasında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Fakat her iddialı yarışmacı gibi Burçak Tuncer’de yarışmayı kazanmak için elinden gelinin en iyisini yapmak için mücadele ederek ter dökecek aşikardır. Burçak Tuncer’in spor hayatı olmadığı için Survivor’da işi bayağı zor gözüküyor. Bunun bilincinde olan Burçak Tuncer yarışmada zorlanmamak için yarışmaya katılmadan aylar önce spor salonunda çalışmalar yapmıştır.

Survivor’un fiziksel güce dayalı yarışma olduğunu düşünen Burçak Tuncer; görsel çalışmalarının, el becerilerinin, görsel hafızasının ve takım çalışmalarının Survivor yarışması ile bağdaşabileceğini düşündüğü için yarışmaya katılmıştır. Ayrıca Survivor yarışmasının tamamen hırs ile kazanabileceği düşünmektedir. Burçak Tuncer pozitif bakışları ve düşünceleri ile yarışmada adından sıkça söz ettireceği aşikar gözüküyor. Survivor burçak Tuncer kimdir ve Burçak Tuncer'in hayatı bu şekildedir.

İsim soyisim: Burçak Tuncer

Doğum tarihi:29.06.1993

Doğum yeri: İzmir

Kg:53

Boy:1.71

Göz rengi: Kahverengi

Burcu: Yengeç

Saç rengi: Kumral

Öğrenim durum: Mimarlık Fakültesi/Ege üniversitesi

İlişkisi:var/ umut sevinç

Medeni durum: Bekar  İnstagram:www.İnstagram.com/burcaktnrc

Twitter: www.tiwitter.com/burçaktuncer

Facebook: yok

Burçak Tuncer hayatı

 

 

 

 

Son Güncelleme: 30.01.2017 18:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol