16 Şubat 2017 Perşembe 11:49
Yeni Bölüm’de Neler Oldu?

ATV’nin özellikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken başarılı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek, her hafta ayrı heyecanla ekranlara geliyor. Birbirine geçmişten kalan düşmanlığı bulunan iki adamın çocuklarının birbirlerine olan aşklarının hikayesini anlatan dizinin her anı ayrı heyecan ve tada sahip.

Şampiyon’un babası olduğunu öğrenen Ali’nin hissettiği mutluluğunun üzerine ailesi olarak gördüğü Rauf Anne’sinin ona bu kadar yıl yalan söylemiş olması gerçeğinin kara bulutları çöker. Sevdiği kadın olan Derin’in de aslında Şampiyon’un hapisten çıkması için babasının evine dönmesi üzerine Ali, tutunacak dallarının sırayla kırılmasıyla İstanbul’u terk etme kararı alır. İstanbul’da geçireceği son gecede mahallelinin de karıştığı kavga sayesinde baba oğul sırt sırta verdi.
Yiğit ile buluşacağını söyleyerek Ali’yle buluşmaya çıkan Derin hiç beklemediği olaylarla karşılaşır. Yiğit’in mafyaya olan borcunu ödeyememesi sonucu mafyanın Derin’i hedef alması beklenmeyen olaylar örgüsüne yol açar.  

Derin, kaçırıldığı esnada şans eseri olaya tanık olan Ali, Derin’i geri alabilmek için peşinden gider. Yaptığı kaza bile ona engel olamayan Ali, Derin’i kurtarmayı başarır. 
Derin ve Ali’ye ulaşamayan aileleri kaza yapılmış arabayı bulur ve telaşları bir kat daha artar. Mafyanın elinden kurtulmayı başaran Ali ve Derin, buldukları boş bir eve saklanırlar. Tekin Mirkelamoğlu’nun hayatındaki gerçekleri öğrenen Ali, bildiklerini Derin’e de anlatır. 

Şahin ve Aslı’nın Derin’in alıkonulduğu evi bulmasıyla polis tarafından hummalı bir çalışma başlar. Bu sırada saklandıkları evde mafya tarafından bulunan Ali ve Derin ormanda kaçıp kurtulmaya çalışırlarken mafyanın adamlarına yakalanır, mafyanın Derin ve Ali’yi durdurmak için ateş etmesinin ardından silah sesini duyan Şahin’in sese doğru gitmesinin ardından bir el daha duyulan silah sesinin sebebi oldukça merak uyandırdı.  
 

Son Güncelleme: 17.02.2017 21:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol