Hasan Özen
Hasan Özen
21 Mayıs 2020 Perşembe 22:19
AK PARTİ HEYETİNDEN KÖYLERE YARDIM KAMPANYASI

COVID -19 Salgını sürecinden önce Karaman Merkeze bağlı köy ve mahalle ziyaretlerine yoğun zaman ayıran, Covid-19 sürecinde de sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek ziyaretlerine devam eden Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, ziyaretine Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, İl Genel meclis üyeleri, Belediye meclisi üyeleri ve İl ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte devam etti. Çavuşpınarı, Çukurbağ, Burhan ve Morcalı köylerini ziyaret ederek, 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olup, ihtiyacını karşılayamayan ailelere gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulundu. 

Birlik ve beraberliğin en fazla ihtiyaç duyulduğu bu zamanlarda sosyal mesafeye uyularak ta vatandaşların ihtiyacının giderilmesi ve yardımlaşmaların gerekliliğine vurgu yapan Başkan Çağlayan, “Yola çıktığımız ilk günden bugüne AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olma geleneğimizi yoğun bir tempo ile devam ettiriyoruz. Sosyal mesafe kurallarına uyarak bu günümüzü de Çavuşpınarı, Çukurbağ, Burhan ve Morcalı köylerimize ayırdık.” dedi.

Sosyal mesafeye uyarak hem köylerdeki hemşehrileriyle buluşan hem de köylere yapılan yatırımları yerinde görmek isteyen İl Başkanı Çağlayan, “Karamanımız çok güzel köylere sahiplik yapmaktadır. Güzel olan köylerimizi daha güzel ve daha yaşanabilir hale getirmek için devletimiz Çevre ve Şehircilik kurumu ve İl Özel idaresini aktif olarak çalıştırıyor. Bu kurumlar sayesinde yatırımlar köylerimize ulaşıyor ve ihtiyaçlar gideriliyor. Bizde bugün gerek İl Genel Meclis üyemiz, gerek teşkilat üyelerimizle köylerimizi ziyarete geldik. Hem yapılan yatırımları konuştuk, inceledik hem de köyün ihtiyaçlarını istişare ettik, notlarımızı aldık.” dedi

İl Başkanı Abidin Çağlayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın selamını ileterek köylülerin Mübarek Ramazan Ayını kutladılar.
 

Son Güncelleme: 21.05.2020 22:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol