Hasan Özen
Hasan Özen
26 Mayıs 2019 Pazar 18:00
AK PARTİ KARAMAN İL YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

"Değerli yol arkadaşlarımız, kıymetli hazirun ve basınımızın güzide temsilcileri;
AK Parti Karaman İl Yönetimi tanıtım ve tanışma programımıza hoş geldiniz.
Bizzat Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26.04.2019 tarihinde AK Parti Karaman İl Başkanlığına atandım. Oluşturmuş olduğumuz yeni İl yönetim kurulumuz Genel Merkezimiz tarafından onaylanmıştır. Onaylanan AK Parti Karaman İl Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yapmıştır. Yönetim kurulumuzu ve görev dağılımını bugün kamuoyu ile paylaşıyoruz. 
Yen yönetim kurulunu oluştururken deneyim, birikim ve donanımıyla partimize katkı sağlayacak güçlü bir takım oluşturmaya gayret ettik.  Yönetim kurulundaki her bir arkadaşımız yetenekleri, deneyimleri ve kişilikleri ile tercih edilmiş, her biri birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdır. Bu anlamda bundan sonraki süreçte yeni yönetimdeki arkadaşlarımız yapacağı çalışmalar, ortaya koyacakları performans ve gayret ile güvenenleri mahcup etmeyeceğine yürekten inanıyorum.
 Tüm teşkilatlar olarak ilk günkü heyecan ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Heyecanımıza yeni bir soluk kazandıracak çok kıymetli arkadaşlarımızı aramıza dâhil ettik. Yeni yönetim kurulumuzu oluştururken, AK Parti’mize, Karaman’ımıza gönül vermiş insanlarla istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunmaya gayret ettik. Karaman’ımızı kucaklayacak, ilimizin her kesimine hitap edecek ve kamuoyunun beklentilerini de karşılayabilecek bir yönetim listesi oluşturmaya gayret ettik.
Yönetime almak istediğimiz halde alamadığımız yüzlerce partilimiz vardır. Yönetimde yer alamayan partililerle sürekli iletişim halinde olacağız. Onlarla sürekli istişare yapacağız. Onlardan yönetimde olmadıkları halde yönetimdeymiş gibi çalışmalarımıza katılmalarını isteyeceğiz. 
Önümüzdeki 4 yılı yeniden yapılanma ve şahlanma dönemi olarak geçireceğiz. Karaman politikaları ve kentin sorunları üzerinde ortak çalışmalar yapacağız.
AK Partimizi 2023, 2071 hedeflerine ulaştıracak, parti vizyonunu temsil edebilecek ve meselelerin çözümü noktasında en doğru kararları oluşturabilecek Karaman için çalışacak kadroyu Genel Merkezimizle istişareler ve ortak çalışmalar sonucunda ortaya çıkardık. 30 Asil ve 15 yedek yönetim kurulu üyemiz olmak üzere 45 kişilik kadromuz hayırlı olsun.  
Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim." dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol