Hasan Özen
Hasan Özen
23 Temmuz 2019 Salı 09:45
BAHÇELİ AYRANCI’DA TAMAMLANAN 8 PROJENİN AÇILIŞINI YAPTI

Bahçeli’nin belediye önünde kurulan sahnede halkı selamlamasının ardından konuşan belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’ Bugün İlçemize teşriflerinizle bizlere büyük bir onur verdiniz. Şahsım, İlçem ve hemşerilerim adına zat-i alinize çok teşekkür ediyor şükranlarımı arz ediyorum. Sizi ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Muhterem Genel Başkanım, Ülkemizin en kritik dönemlerinde ortaya koyduğunuz politikalarla hepimize yol gösterici oldunuz, Tavır ve duruşlarınızla Milli Bekamızın ve İstiklalimizin sigortası ve güvencesi oldunuz. Sizin lütfunuz ve kıymetli hemşerilerimin destekleriyle Allaha Şükürler olsun ki 31 Mart Yerel Seçimlerinde de başarılı çıkarak 3. kez Belediye Başkanı seçilmek nasip oldu.’’ Dedi.
Belediye çalışmalarına dair kısa bilgiler veren Başkan Büyükkarcı konuşmasında; ‘’Bugüne kadar olduğu gibi 3. Dönemimizde de “ Bu Memleket bizim, Bu Millet bizim” düsturu ile yüksek bir sorumluluk şuuru ve hizmet bilinci ile Bismillah diyoruz. Bu güne kadar; Yaptığımız bütün hizmetlerde Üretken Belediyecilik, Bütüncül Yaklaşım, Birlikte Yönetim İlkeleri doğrultusunda; İlçemizin acil içme suyu ihtiyacı için 40 km uzaklıktaki Toroslar’ın el değmemiş kaynak suyunu İlçemize getirerek yüz yıllık problemi çözdük. İlçemize bağlı köylerimizin de içme suyu problemini giderdik. 
Asbest borularla döşenmiş, 40 km lik şehir içi içme suyu şebeke hattımızın tamamını son teknoloji ürünü, insan sağlığına olumsuz etkisi olmayan borularla değiştirdik. İlçemizin içme suyu telefon vs. bütün altyapısını yerinden etmeyi göze alarak şehir olmanın “ Olmazsa Olmaz” şartı Kanalizasyon Şebekesini Arıtma Tesisi ile birlikte sıfırdan yaptık. 7 Adet Caddemizi Sıcak Asfalt ile buluşturduk (200.000 m2). Geriye kalan Cadde ve Sokaklarımızın tamamına bahçe yolları dâhil Kilitli Parke taşı yaptık (250.000 m2). Yaptığımız proje ile İlçe Merkezimizde 4 adet Ana Cadde ve üç Meydan olmak üzere Güneşten elde ettiğimiz enerji ile aydınlatılmasını sağladık.  Bu Projemiz Türkiye geneli İlçe Belediyeleri arasında ödüle layık görülmüştür. Hizmet Araçlarımızın tamamını yenileyerek Araç Parkımızı günümüz ihtiyaçlarına göre büyüttük.
Sosyal Belediyecilik kavramında Yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahiplerimize evde temizlik hizmetleri ile dokunmaktayız. Her yıl kurduğumuz Aşevi ile Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ve kimsesizlere evlerine kadar yemek servisi yapmaktayız.  Hayırsever vatandaşımızın katkısı ile yapılan Taziye Evimizi ilçemizin hizmetine sunduk. Milli şuuru canlı tutmak adına her yıl öğrencilerimize ve halkımıza Çanakkale’ gezileri düzenlemekteyiz. Yöresel Ürünler Satış Merkezi, Belediye Hizmet Binası ve Ötüken Konutları inşaatımız devam etmektedir. Azimle çalışmaya, camiamızın yüz akı olmaya devam edeceğiz’’ sözlerine yer verdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ayrancılılara hitaben yaptığı konuşmasında; ‘’Geçmiş dönemlerden itibaren gelenek haline getirdiğimiz; mahalli idareler seçimi sonrasında kazanılmış olan belediyeleri yerinde ziyaret etmek, tercihlerini MHP’li belediyelere kullanan değerli dava arkadaşlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür etmek, belediye başkanımızı tebrik etmek ve teşkilatlarımızın üstün gayretlerini takdir etmek amacıyla belediye ziyaretlerimizi bugün Karaman’da gerçekleştirdik. Bu arada üçüncü dönem görevi tekrar üstlenmiş olan değerli belediye başkanımız Yüksel Büyükkarcı’nın değerli hizmetlerinin devamı konusunda da biz Sayın Yüksel Beyin kefiliyiz ve her konuda yanındayız. Belediye Başkanımızın geçmiş dönemden bugüne birde üçüncü dönemde hazırlamış olduğu programlarla Ayrancı’nın gelişeceğine ve modern bir kent haline dönüşeceğine inancımız tamdır. Bugün için beklentilerinize cevap verebilmek, burada istihdam ve katma değer yaratabilecek yatırımlara öncülük yapmak ve burada yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve refahını artırmak maksadı ile ortaya koymuş olduğu programların önemli bir bölümünde başarı sağlamıştır. Bundan sonra da bu başarının devam edeceğine inanıyoruz’’ dedi.
Konuşmaların ardından sahneye davet edilen parti yöneticileriyle birlikte topluca kurdele kesilerek Ayrancı ilçesinde hayata geçirilen 8 projenin açılışı yapıldı. Daha sonra parti üst yöneticileri ile birlikte Başkan Büyükkarcı’nın belediyedeki makamına geçen Genel Başkan Devlet Bahçeli, burada bir süre sohbet ettikten sonra Ankara’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol