Hasan Özen
Hasan Özen
31 Mart 2019 Pazar 14:26
ŞAHİN, OYUNU KULLANDI

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, ailesiyle birlikte, saat 10.30'da oyunu kullanacağı İstiklal Ortaokulu'na geldi. Şahin ve ailesi 1006 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin eşi ve çocuklarıyla birlikte Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu İstiklal Ortaokulu'nda kullandı. 

İstiklal Ortaokulu'nda oyunu kullanan Şahin, sonrasında bir açıklamada bulundu. AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin, "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri başta Karamanımız olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. 4 yıl boyunca simit sattığım, babamın görev yaptığı İstiklal Ortaokulu'nda oyumu annem, babam, eşim ve çocuklarımla birlikte kullandım. Tüm hemşehrilerimi sandığa gitmeye davet ediyorum. Adaylığımız açıklandığı günden bugüne İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile birlikte seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi belediyecilik işi gönül işidir. Bu parolayla yola çıkıyoruz." dedi. 

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin'e İl Başkanı Mehmet Er, Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Başkan Adayı Şahin çıkışta bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Şahin daha sonra ailesiyle birlikte okuldan ayrıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol