Hasan Özen
Hasan Özen
18 Haziran 2019 Salı 03:28
ERMENEK’TE EĞLENCELİ ÇOCUK ATLETİZMİ HEYECANI DEVAM EDİYOR


Ermenek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü atletizm antrenörlerindenMelihşah Katman eşliğinde devam eden “Eğlenceli Çocuk Atletizmi” eğitimleri çocuk ve gençlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Ermenek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Eğlenceli Çocuk Atletizmi” projesinin ilk durağı Ermenek ilçesine bağlı Katranlı köyü oldu. Katranlı köy okulunda gerçekleştirilen etkinlikte 3-12 yaş grubu yaklaşık 62 öğrencinin katıldığı 2. Geleneksel “Eğlenceli Çocuk Atletizmi” festivalinde öğrenciler çocuk atletizmi oyunları ile atletizm sporuna ilk adımı attılar. Dolu dolu geçen etkinlikte öğrenciler ayrıca formula1 sürat koşusu, engelli bayrak yarışı, durarak uzun atlama yarışı ve bariyer üzerinden hedefe roket atma gibi oyunlarda da tüm hünerlerini sergilediler. Öğretmenlerinde katıldığı etkinlikte öğrenciler ile öğretmenlerin kıyasıya rekabeti ise renkli görüntülere sahne oldu.
Ermenek’te atletizm branşında güzel bir potansiyel yakaladıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ İl ve ilçelerimizde sporu tabana yaymak ve geleceğin şampiyon sporcularını yetişmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ermenek ilçemizde de “Eğlenceli Çocuk Atletizmi” projesi kapsamında ilçe ve köylerimizde yüzlerce çocuğumuza ulaştık ve ulaşmaya da devam ediyoruz. Yapılan sportif etkinliklerle ayrıca çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından da uzak tutarak daha sosyal ve iletişimi güçlü bireyler olarak geleceklerine yöne vermelerini istiyoruz. 196 Ülkede uygulanmakta olan “IAAF Çocuk Atletizmi” eğitimlerimiz tüm heyecanı ile il ve ilçelerimizde uygulanmaya devam edecek.”
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol