10 Şubat 2017 Cuma 23:45
Facebook kaydol ve giriş yap, facebook şubat 2017

Facebook  gündelik kullanımlarımız arasına girmiş durumda. Ne iş yaparsak yapalım ilk fırsatta hesaba giriş yaparak neler oluyor bir göz atmadan duramayız. Çevremiz arkadaşlarımız herkes orada. Bir facebook hesabınız yoksa sorgulanır , senin hesabın yok mu durumuna geldik. Herkes  sistemde bir şeyler bulmakta ve paylaşımları ile çevresini bilgilendirmekte.

Elbet facebook hesabı açmak kolay. Ancak bazen de sıkılıp hesabınızı kapatmak isteyebilirsiniz. Hesabı kapatmakta gayet kolay.

FACEBOOK HESABI NASIL KAPATILIR?

1 –Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın. Sağ üst kısımda bulunan ‘account’ kısmına tıklayın.

2 –Açtığınız sayfada ise ‘deactivate’ kısmına tıklayın.

3 –Facebook hesabınızı kapatma sebebiniz sorulmakta. Bu seçeneklerden birini tıkladıktan sonra ‘deactivate account’ kısmına tıklayarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

4 –Mail adresinize ‘Facebook hesabını kapatma’ ile ilgili onay maili geliyor. Bu linke de tıkladıktan sonra Facebook’tan kurtulmuş olmaktasınız.

Facebook hoş geldin mesajı ile karşılayarak iltifat eder. Kolay hesap açma butonları ile sizi içeriye davet eder. Artık hesabınızı kendinize göre güncelleyerek sistemi kullanmaya başlarsınız. Bir süre sonra arkadaşlarınız çoğalmaya başlar. Genç biri girişimcinin yıllar önce kurduğu facebook sistemi bu gün milyonlarca insanın kullandığı bir sistem haline gelmiş durumda.

Facebook giriş yap komutu ile sistemi kullanmak ve mesajlarımızı iletmek gayet kolay. Birçok firma ve ünlü hesabını etkin olarak kullanmakta ve hedef kitlesine daha etkin bir şekilde ulaşmakta. İstanbul da satış yapmak isteyen bir firma facebook reklamları ile kolayca hedef kitlesine ulaşmakta. Yıl 2017 ve sistemin kullanım alanı gün geçtikçe artıyor. Dünyanın kullandığı sistem her geçen gün kendini yenileyerek yoluna devam ediyor.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 11.02.2017 14:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ekrem baki 2019-10-30 19:40:40

Avatar
Tahsin özcan beyaz goelge 2020-03-31 23:17:29

Avatar
Cengiz can 2020-05-29 20:06:56

Hayırlı akşamlar dilerim can yen.bir arkadaş edinmek istiyorum