Hasan Özen
Hasan Özen
12 Mayıs 2019 Pazar 18:48
ALİ BOZKURT'TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Bozkurt mesajında, Allah'ın insan kalbine yerleştirdiği sevgi, şefkat ve merhamet gibi hisler onu bütün âlemle alakalı kılmıştır. İnsanlık âleminde şefkat ve merhametin zirvesi ise anadır. Şefkat ve merhamette güneş gibi olan anneler, merhametli bir toplumun inşacısıdırlar. Peygamber efendimiz Hz. Muhammet (SAV) "Cennet anaların ayaklarının altındadır." Demiştir. Onun bu sözü bile annelerimizin kıymetini bilmemiz için kafidir. 
Şefkat ve merhamet membası anneler, sadece kendi çocuklarının değil, temas ettiği, dokunduğu, aynı ortamda bulunduğu tüm çocukların öğretmenidirler. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Annelerin hayat standartlarının iyileşmesi, sosyal hayatta etkin rol üstlenmeleri, sağlıklı bir toplumun olmazsa olmazıdır.
Başta şehit annelerimiz olmak üzere, vatanımız ve milletimizin geleceği için pırıl pırıl evlatlar yetiştiren, yeri geldimi cepheye mermi taşıyan, evine ekmek götüren fedakar ve cefakar bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım.

Anahtar Kelimeler:
KaramanKaraman Haber
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol