Hasan Özen
Hasan Özen
03 Haziran 2019 Pazartesi 15:50
ALİ BOZKURT'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, İslam aleminin dört bir yanını saran maneviyatı ile gönüllere köprülen kuran  bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunun yanında yeniden Ramazan Bayramına ulaşmanın  sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Dostlarımızı, büyüklerimizi, akrabalarımızı bunların yanında huzur evinde gözleri kapıya bakan yaşlılarımızı ve şehit ailelerimizide unutmamamız gerekmektedir. Bu günlerin vesilesi ile kırgınların barışması dostluk ve kardeşliğimizin daha da pekişmesi en büyük temennimizdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Karamanlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol