Hasan Özen
Hasan Özen
31 Mayıs 2019 Cuma 15:12
ALİ BOZKURT'TAN KADİR GECESİ MESAJI

Kur´an-ı Kerim´ in inmeye başladığı Kadir Gecesi´ni bir kez daha idrak edeceğiz. İçerisinde pek çok hayır ve bereketi barındıran, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan iyilik ve cömertliğin hissedildiği Ramazan ayı, bizlere son hediyesi olan Kadir gecesini bırakarak veda etmektedir.

Kadir Gecesi, tüm insanlığın kadrini yücelten bir gecedir. Zira Rabbimiz bu gecede gönderdiği Kur´an-ı Kerim ile insanlığı muhatap almış, son ve mükemmel din olan İslam ile insanlığı şereflendirmiştir.İnsan olarak Rabbimiz katında değer bulmamızın yolu, insanlık olarak birbirimizin kadrini ve kıymetini bilmekten geçmektedir. Kadir Gecesi, Kur´an´la, Kur´an´ın getirdiği adaletle, merhametle, hikmetle ve selametle kıymet bulunacak bir ihya gecesidir.

Bu vesileyle yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, bu gecenin, ülkemizin, İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Rabbim´ den niyaz ediyor, tüm islam alemi ve Karamanlı hemşehrilerimizin Kadir Gecesi hayırlı mübarek olsun diyorum.

Son Güncelleme: 31.05.2019 15:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol