Hasan Özen
Hasan Özen
03 Haziran 2019 Pazartesi 15:35
BAŞKAN KALAYCI’NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi:

    “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir mübarek ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü yaşarken bayrama ulaşmanın da tatlı sevincini yaşıyoruz. Yüce Allah, onun rızasını kazanmak amacıyla tutulan tüm oruçları ve ibadetleri kabul etsin inşallah.

    Bayramlar; gönüllerin hürmet ve hatırlatmayla coştuğu, küslük ve dargınlıkların kavuşma ve kucaklaşmayla onarıldığı, bizlere huzur ve sevinç veren yüce dinimizin sunduğu müstesna günlerdir. Bu nedenle bayramı fırsat bilerek akrabalarımızı, eşimizi, dostumuzu ve komşularımızı ziyaret etmeli, kırgınlıklar varsa unutmalı, büyüklerimizin gönüllerini alıp küçükleri de sevindirmeliyiz. Dünyanın birçok yerinde bayram sevincini bizim gibi yaşayamayan ve bayrama buruk kalplerle giren her insanın hüznünü ve acısını da yüreğimizde taşıyoruz. Bu nedenle değişik coğrafyalarda darda, zorda, sıkıntıda, zulüm ve baskı altında kalan bütün insanların bir an evvel barışa ve huzura kavuşmalarını temenni ediyor, onlara sabır diliyoruz.

    Karaman Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin bayramı bayram tadında geçirebilmesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Oluşturulan ekiplerimiz ile bayram süresince halkımıza hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelebilecek istek ve şikayetlere anında müdahale edebilmek için Alo 153 Zabıta ve 444 25 70 Çağrı Merkezi telefonlarımız 24 saat hizmet verecek. Bu vesileyle başta tüm Karamanlı hemşehrilerim olmak üzere, Türk milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol