Hasan Özen
Hasan Özen
30 Nisan 2019 Salı 23:09
DR. ALİ GÜLER ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, Meclis Başkanı Mustafa KANSIZve yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı  ziyarette, çözüm bekleyen önemli konular ve yeni projeler ile ilgili  görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Dr. Ali Güler MHP teşkilatları olarak Karaman çiftçisinin temsilcisi olan Ziraat Odasının çalışmalarına destek vermek zoruzndayız" dedi.
Güler:  ‘Ben de bir köylü çocuğuyum’

"Ben de bir köylü çocuğuyum" diyen Dr. Ali Güler; "Ben de bir köylü çocuğuyum, çocukluğumuz tarlalarda bahçelerde geçti. Bu anlamda şehrimiizn çiftçisini köylüsünü temsil eden Karaman Ziraat Odası'nı ziyaret etmekten memnuniyet duyuyoruz. Biz MHP olarak destek vermek zorundayız. Yeni belediye başkanımız başarıya odaklanmış bir arkadaşımız, biz hem MHP teşkilatları olarak, il genel meclisindeki arkadaşlarımız ve belediye bazında sizlerin çalışmalarına her zaman destek olacağız. Biz Karaman'a hizmeti siyasi görmüyoruz. Geçen hafta Karamanlılar Derneği olarak Lütfi Elvan'ı ziyaret ettik. Biliyorsunuz Lütfi Elvan'da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı oldu. Dolayısı ile hepimiz Karaman'a yapılacak çalışmalarda siyasi değil hizmet odaklı bakıyoruz. Bu anlamda şehrimize bir çivi çakabilirsek ne mutlu bize."dedi.

Bayram: ‘Hemşehrimiz olarak destek bekliyoruz’

Ev sahibi Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram; " Siz bu sefer Karaman'a bir akademisyen olarak geldiniz ama biz sizden hemşehrimiz olarak siyasetçi kimliğinizden Karaman çiftçisi adına destek bekliyoruz. Son yıllarda üreticimizin girdi maliyetleri çok yükseldi. Çiftçimizi zor bir yıl bekliyor." dedi.

Ziyarette Karaman çiftçisinin su sıkıntısı olduğunu belirten Mehmet Bayram; En büyük sorunumuz; barajlarımızda kapalı devre sulama sistemi olmaması bunun yerine vahşi sulama yapılması suyumuzun horca akıp gitmesine neden oluyor. Ürünlerimiz susuz kalıyor. Çiftçilerimizin tarımsal sulama suyunu daha ekonomik kullanması için başta Gödet 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol