Hasan Özen
Hasan Özen
18 Mayıs 2020 Pazartesi 19:18
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı’ndan Kadir Gecesi Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Başkan Ekici mesajında şu ifadelere yer verdi…

"Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz.

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim´in indirilmeye başlandığı bu ayda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ne eriştik.

İslam âleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır.

Biz Ramazan ayı boyuncaCovid 19 ile mücadele sebebi ile iftar sofralarında eskisi gibi bir araya gelemesek de, dualarımızda hep bir arada olduk.

Bu mübarek gecede de camilerimiz kapalı olsa da birlik beraberlik ve dayanışma duygusu içerisinde yine dualarımızda bir araya geleceğiz. Bu mübarek gecede ellerimizi semaya kaldırdığımızda tüm İslam âleminin ve tüm İnsanlığın bu virüs illetinden kurtulup yine Camileri doldurmak için de dua edeceğiz. Ramazan Bayramı´na ulaşamadan hayatını kaybeden yüzlerce Müslüman kardeşimiz için Allah´tan rahmet dileyeceğiz.

Koronavirüs nedeni ile Tüm İnsanlığın yaşadığı derin acıyı paylaşarak idrak edeceğimiz bu kutlu gecede, Covid 19 dan kurtulma mücadelesi veren Müslüman kardeşlerimiz başta olmak üzere hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Kadir Gecesini sağlam bir kardeşlik şuuruyla idrak etmelerini diliyor, Cenab-ı Hak´tan başta İslam âlemi olmak üzere bütün dünya için acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur ve sağlık dolu bir gelecek niyaz ediyorum."

Son Güncelleme: 18.05.2020 20:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol