Hasan Özen
Hasan Özen
24 Kasım 2019 Pazar 22:50
Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım 2019 Pazar günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, daha sonra Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde hazırlanan “Öğretmenim İçin” fotoğraf sergisinin katılımcılar tarafından gezilmesinin ardından konser salonunda devam etti.
Buradaki kutlama programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile başladı. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajının okunmasının ardından Adaylığı kalkmış öğretmenlerin yemin töreni, aday öğretmenler ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmaların akabinde program, Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Ali Atak tarafından emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verilmesiyle devam etti. 

Kutlama programı, hafta nedeniyle sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve Karaman güzel sanatlar lisesi öğrenci korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sona erdi.

Programa Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Ali Atak’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ile kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol