Hasan Özen
Hasan Özen
18 Mayıs 2020 Pazartesi 17:16
Karaman Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Rafet Akdaş'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı


Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin başlangıç günü olan  19 Mayıs 1919 “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nın 101.  yıldönümünü gururla kutluyoruz.
19 Mayıs 1919; Türk Milleti’nin bağımsızlığına atılan ilk adımı, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberlik içinde bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gündür.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  bugünü  gençlerimize bayram olarak armağan etmesi de, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimize verdiği önemin simgesidir.
Atatürk’ün her konuda güvendiği ve bugünü bayram olarak armağan ettiği Türk Gençliği de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ATA’ sının emanetine sahip çıkacak, O’nun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstüne düşen görevi yerine getireceğine  inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle;  başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm milletimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.stanbul
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol