Hasan Özen
Hasan Özen
08 Mayıs 2019 Çarşamba 20:02
Mücadelenin 100. Yılında Görkemli Kutlama

Yıl boyunca sürecek etkinlikler, İstanbul, Samsun, Amasya, Erzurum, Sivas ve Ankara güzergahı başta olmak üzere yurt genelinde gerçekleştirilecek. Düzenlenecek etkinlikler Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda yürütülecek. 100. Yıl Kutlamaları kapsamında yapılacak her türlü sportif faaliyetler Gençlik ve Spor Bakanlığı, kültürel etkinlikler ise Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülecek. Etkinlikler kapsamında yer alacak diğer faaliyetler ise ilgili bakanlıklar ve valiliklerin koordinasyonunda gerçekleştirilecek.

Ayrıca, 100. Yıl Kutlamaları kapsamında 2019 yılı boyunca gerçekleştirilecek tüm gençlik, spor ve kültürel etkinliklerde; logo, afiş, duyuru, davetiye, ilan ve benzeri belge ve görsel dokümanlarda, 100. yıl kutlamaları için oluşturulan kurumsal kimliğe uygun logo kullanılacak. Bunun yanında, belirlenen 100. yıl logosu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Samsun Valiliği başta olmak üzere, tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca resmi yazışmalarda kullanılacak. 

100. Yıl Kutlamaları için hazırlanan logo, kurumsal kimlik, etkinlik programı ve diğer duyurulara “yuzuncuyil.gov.tr” internet sitesinden ulaşılabilecek.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol