Ulusal Manşet - Türkiye'den Haberiniz Olsun

Android Telefondaki Oyunları Pc'de Oynama Programı

İlan

Bluestacks Nedir?

Günümüzde sıklıkla tercih edilen Bluestacks bir yazılım programıdır. Android temele dayanan program 9 yıldır dünyada binlerce kişi tarafından indirilerek kullanılmaktadır.

Programın amacı android işletim sistemine sahip cihazlarda yer alan oyunları bilgisayar veya laptopa indirip oynatabilmesidir. Herkesin malumu olduğu üzere android işletim sisteminde yer alan mağaza bölümünde farklı ve oldukça eğlenceli uygulama ve oyunlar yer almaktadır. Bu oyunların veya programların kullanılabilmesi için android işletim sistemine sahip cihazlar alınması zor olacaktır. Yalnızca bir uygulama için bir cihaz alınması herkesi zorlayabilecek bir durumdur. İşte tüm bu detaylar düşünüldüğünde android işletim sistemine sahip cihazlarda bulunan uygulamaların bilgisayara indirilebilmesi için Bluestacks programı tasarlanmıştır.

Bluestacks Ne İçin Kullanılır? Her cihazın kendine ait bir mağaza bölümü yer almaktadır. Milyonlarca kişinin severek kullandığı android işletim sistemine sahip cihazların uygulama yelpazesi oldukça geniştir. Bu uygulamaları masaüstüne indirmek, oyun oynamak ve hatta metin mesajlarına ulaşmak için ideal bir program olan Bluestacks programının bilgisayara indirilmesi ve ardından kurulumunun yapılması gereklidir. Program indirildikten sonra içerisinde yer alan uygulamalara ekstra para ödemeye gerek yoktur, android işletim sisteminde ki ücretsiz olan tüm uygulamalara kolaylıkla erişim sağlanabilmektedir.

Bluestacks Özellikleri Geliştiriciler için her türlü uyuma sahip olan program bilgisayara indirildiği anda uyumlu bir şekilde çalışmak üzere programlanmıştır. Android işletim sistemi ile aynı görüntüye sahiptir, kurulumu yapılıp çalıştırıldıktan sonra kullanıcının yabancılık çekmesi gibi bir durumla karşılaşılması mümkün değildir. Kurulumu sonrasında kamera, mikrofon, klavye ve mause ile entegre olarak çalışmaya başlamaktadır.

Bilgisayar da kasma problemine kesinlikle sebebiyet vermemektedir. Android işletim sistemine sahip cihazlarda yer alan uygulama ve oyunlardan faydalanarak bunları masaüstünde kullanmak istiyorsanız uygulamayı indirerek sizde ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. apk indir'me sitelerindeki dosyaları direk bluestacks üzerine sürükle bırak yaparak hızlı bir şekilde kurulum yapar ve oynarsınız.

Bluestacks 4 indir - https://indirgeek.com/bluestacks/

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.