Hasan Özen
Hasan Özen
01 Mayıs 2019 Çarşamba 11:12
BELEDİYESPOR, İZMİR BŞB MAÇINA HAZIRLANIYOR

  Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağı maça sıkı şekilde hazırlanıyor.

   Süper Lig’de şu ana kadar oynadığı 18 karşılaşmada 11 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Adıyaman Belediyespor 23 puanla 6. sırada yer alarak ilk 4’e katılmak için önündeki dört maça kazanmak istiyor.

   İzmir deplasmanında oynanacak olan maç öncesi değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, son haftalar yaklaştıkça heyecanının yükseldiğini dile getirerek, “Bu hafta ligimizin güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor takımıyla deplasmanda karşılaşacağız. Güçlü bir ekibe karşı deplasmanda oynayacak olmamıza rağmen bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hazırlıklarımız bu yönde yaptık. İzmir’deki tüm hemşerilerimizi 28 Mart Pazar günü saat 16.00’da İzmir Celal Atik Spor Salonunda oynayacağımız maça bekliyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak hem taraftarımızı mutlu etmek, hem de Avrupa Kupalarına katılma hedefimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol