Hasan Özen
Hasan Özen
05 Ocak 2019 Cumartesi 15:35
VALİ AYKUT PEKMEZ’İN EŞİ YEŞİM PEKMEZ’DEN GAP ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİNE ZİYARET

GAP Çocuk Gelişim Merkezinde okuyan çocuklarla tek tek ilgilenerek çocukları anne şefkatiyle kucaklayıp bağrına basan hanımefendi Yeşim Pekmez, minik yüreklerle uzun süre sohbet ederek Çocuk Gelişim Merkezinin eğitim odalarını gezip çocukların ders durumu hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.
 
GAP Çocuk Gelişim Merkezinde okuyan çocukların hayata en güzel şekilde hazırlandığını kaydeden Yeşim Pekmez, “Çocuklarımız burada hayata sıcak ev ortamında geleceğe hazırlanıyorlar. Çocuklarımızı sevgi ve şefkat ile kucakladık. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın bu merkezde topluma faydalı, bilgili, ahlaklı, sokağın olumsuz ve riskli ortamından uzaklaştırılarak en güzel şekilde hayata hazırlandığını görmek bizleri memnun etmiştir. Çocuklarımıza böyle güzel bir imkân sunan GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığımıza teşekkür ediyorum”dedi.
 
Çocuk Gelişim Merkezi ziyaretinin ardından hanımefendi Yeşim Pekmez, aynı bina içerisinde faaliyet gösteren ve Halk Eğitim Merkezi tarafından bayanlara yönelik açılan el sanatları kurslarını gezerek, bayan kursiyerlerle sohbet edip, kursiyerlerin yapmış olduğu birbirinden güzel ürünleri inceledi.
 
Bayan kursiyerlere başarılar dileyen Yeşim Pekmez, “Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bu kurslar sayesinde genç kızlarımız ve ev hanımlarımız kendi emekleri ile aile bütçelerine önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol