Hasan Özen
Hasan Özen
08 Aralık 2018 Cumartesi 11:13
Zafer Kalkınma Ajansı 11. Yönetim Kurulu Toplantısı İlimizde Yapıldı.

Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Deniz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile yönetim kurulu üyeleri ve ZEKA Genel Sekreteri Veli Oğuz katıldı.
 
Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Deniz; “Zafer Kalkınma Ajansının 2018 yılı 11. Yönetim Kurulu Toplantısı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Gündem maddelerimize geçmeden önce benim gibi yeni görev yerlerinde ülkemize hizmet etmeye devam edecek olan Valilerimize hayırlı olsun diyorum.
Bugünkü toplantımız iki oturumda gerçekleştirilecek olup ilk oturumda görüşeceğimiz gündem maddeleri:
2018 Yılı Fizibilite Desteği Başvuruları
Program İlerleme Raporları
Program Kapanış Raporları
İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetleri
2018 Yılı Eylül ve Ekim Ayları Gelir-Gider Cetveli
İkinci oturumda ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın koordinasyonunda “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” gündem maddesiyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıyla ilgili genel bir değerlendirme yapacağız. Ben toplantımızın hem illerimiz açısından, hem bölgemiz açısından hem de ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ” dedi.
Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.
 
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol