05 Mart 2017 Pazar 16:30
İstanbul haberleri ile gelişmeler sizinle olsun

Dillere desten şehir İstanbul. Tarih boyunca dilden düşmemiş, her zaman gönülde yer almış bir kent İstanbul. Fatih Sultan Mehmet Han’ın surları yıkması ile İslam dünyasının gözbebeği haline gelmiş bu ilimize ait haberler sitemizde.

Dünya yıllarda teknolojinin nimetlerinden doyasıya nasipleniyor. Güncel olaylar ve haberler anında sitelerde yer alıyor ve bilgi sahibi oluyoruz. Ülkemizden ve dünyadan son dakika gelişmeleri haber sitemizde. İstanbul haberleri güncel olarak sitemizde yer alıyor. İlçelerde ve kent merkezinde meydana gelen önemli gelişmeler anlık olarak yayınlanıyor.

Bundan daha on yıl kadar önce iletişim bu kadar ilerlememişti. Her köşe başında bir gazete bayisi vardı. Ve haberleri basılı yayınlar, tvler ve radyolardan takip ederdik. Ancak günümüz şartlarında köylerin bile haber sitesi var artık. Bir köyde gelişen olayları, başka ülkelerdeki gurbetçilerimiz anında öğrenebiliyor.

İstanbul büyük şehir. İstanbul Türkiye’nin gözbebeği. Bu güzel kentteki haber ve olaylar son dakika olarak e karaman haber sitemizde. Güncel olayları bizimle takip edebilirsiniz.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 05.03.2017 21:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol