25 Şubat 2017 Cumartesi 11:26
Sirkeci - Harem Feribot hattında kamyon kuyruğu

Yavuz Sultan Selim köprüsünden geçiş ücretlerini pahalı bulan ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Sirkeci-Feribot hattını kullanmak isteyen kamyon sürücüleri sahilde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün kamyon geçişlerine yasaklanması ve kamyonların 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim köprüsüne yönlendirmesinin ardından kamyon sürücüleri Sirkeci - Harem Feribot hattını kullanmaya başladı. 3. Köprü Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kamyonlar için alınan ücretin fazla olduğunu belirten sürücüler durumun biran önce düzeltilmesini istedi. Uzun kuyrukların oluştuğu yolda ise kamyonların sağ şeritte park etmesi nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı.

Emniyet yetkilileri kamyonların Sirkeci - Harem hattını kullanamayacağını belirterek sürücülere 3. köprüye yönlendirmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat bekleyen ve uzun kuyrukların oluşmasına neden olan kamyonların geçişine uzun süren pazarlıklar sonucunda izin verildi.

Bir kamyon sürücüsü ise "Belirli bir maliyetten dolayı Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü belirli saatlerde açsınlar ya da bu millet bu çileyi çekecek. Çünkü 3. Köprü’den geçmenin maliyeti 250 TL. Kimseyi kurtarmadığı için bu yoldan geliyoruz. Bu tehlikeye o yüzden başvuruyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2017 16:55
Anahtar Kelimeler:
HaberİstanbulİDO
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol