10 Nisan 2017 Pazartesi 16:47
Vali Tapsız, Polis Teşkilatı Kuruluşunun 172 nci Yıldönümü Mesajı

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Polis Teşkilatının 172 nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Vali Tapsız yayınladığı kutlama mesajında; “Türk Polis Teşkilatımız, 172 yıllık tecrübe ve birikimiyle aziz milletimizin barış, huzur ve emniyet içinde yaşamasının en büyük güvencelerinden biri olmuştur.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Polis Teşkilatı, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzenini ve vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlenmiştir. 

Zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili görev anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever anlayışla milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Polis Teşkilatımız görev ve sorumluluk anlayışının en güzel örneğini 15 Temmuz’da göstermiştir.

Türk silahlı kuvvetlerimizin içerisine yuvalanmış, asker üniforması giymiş bir kısım silahlı terörist tarafından alçakça bir darbe girişimi; Ülkesine, bayrağına, vatanına ve demokrasisine bağlı milletimiz tarafından, tüm dünyaya örnek olacak şekilde bertaraf edilmiştir.

Bu süreçte darbe girişiminde bulananlara karşı ilk andan itibaren dik duran ve kahramanca karşı koyan, ellerindeki tüm imkânlarla darbecilerle mücadele eden Emniyet Teşkilatımıza, fedakâr polislerimize teşekkür ediyorum.

Aziz milletimizin emniyet ve asayişi, huzur ve güveni, dirlik ve düzenliği için Türk polisi, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir ve bundan sonra da etmeye devam edecektir.

Bu duygularla Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyorum.  Karaman’ın güven ve huzuru için gayret gösteren emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyorum.

Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle yâd ediyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.04.2017 16:57
Anahtar Kelimeler:
Karaman ValisiPolisMesaj
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol