Hasan Özen
Hasan Özen
21 Mart 2020 Cumartesi 15:23
BABA OĞUL YOUTUBE FENOMENİ OLMA YOLUNDA

BİZ ÜÇ KİŞİLİK EKİBİZ

Talep olması halinde ileride baba oğul arasında geçen sitcom düşüncemizi hayata geçirebiliriz.

Yazdığı Sebepsiz Yere ve Müzmin adlı kitaplardan sonra iki aydır faaliyet gösterdiği YouTube'de çektiği  videolarla dikkatleri üzerine toplayan Musa Avcı, geçmişteki televizyonculuk deneyimini kanalına aktarmış gözüküyor.   
 Duygu Yolculuğu mottosu adı altında farklı kültürlere ait hikaye anlatıcılığı ve Türk Edebiyatının önemli isimlerine ait şiir seslendirmeleri yapıyor. Hatta dünyanın ilk 8K şiir videosunu çektiğini ifade ediyor.  Son zamanlarda kanalında yayınladığı  vloglar da oldukça dikkat çekici. Son vlogu "Koronasız Bir Gün" videosunda 2000 metre yükseklikteki Toroslar'daki yürüyüşü ve yol boyunca yol arkadaşlarıyla yaptığı eğlenceli muhabbetleri, oğlu Mustafa Mert ile oynadıkları kartopu, kar ortasında yapılan güreş ve özellikle de Yusuf Çavuş Emmi'nin yöreye ait hikâyeleri seyredilmeye değer içerikler. 
Kanalı açmak nereden aklınıza geldi, diye sorduk.  " Oğlum baba birlikte bir etkinliğimiz olsun, sen içerik üretirsin ben de teknik kısımlarını hallederim gel şu YouTube kanalını açalım, dedi. Ve o gün karar verdik. Oğlum ve teknik kısma yardımcı olan yeğenimiz  Hüseyin ile birlikte üç kişilik bir ekibiz. Birlikte hem etkinlik yapıyor hem eğleniyoruz. Bakalım gelecek ne gösterir." dedi. 
Biz de Musa Avcı'ya bu yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz.

YOUTUBE KANALI İÇİN TIKLAYIN....

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sinem 2020-03-21 16:12:38

herkese tavsiye ederim çok güzel bir kanal Musa Bey çok iyi bir insan yolu açık olsun