02 Mart 2017 Perşembe 22:17
Han Ajans Medya Haber Siteleri Tanıtım Yazısı Çalışması

Han Ajans Medya Haber Siteleri Tanıtım Yazısı Çalışması

 Seo Hizmeti Han Ajans Medya olarak 2008 yılından beri içerik pazarlama, arama motoru optimizasyonu ve reklam tanıtım marka itibar yönetimi çözümleri sunmaktayız. Onlarca marka ve kurumsal firmayla çalışmış, hali hazırda çalışıyor olmanın avantajı ve deneyimi ile hem takipçilerimize hem de bizimle çalışmak isteyen firmalara özel ve etkili tanıtım çalışmaları sunmaktayız. 

Eskiden önemli sayılan bir çok seo tekniği şuan gereksiz sayılabilecek seviyede değer yitirmiştir. Hanajans olarak sizlere son bir kaç yılda en çok işe yarayan çalışmalardan biri olan tanıtım yazısından bahsetmek istiyorum. Tanıtım yazıları yani içerisinde web sitenize ait bir yada daha fazla link çıkışı olan makale niteliğini taşıyan, sitemizle bağdaşan sayfa içerikleri.

Tanıtım yazısının önemi;
Tanıtım yazılarının bir çok çalışmaya kıyasla en doğal site dışı SEO optimizasyonu olduğunu söyleyebiliriz. Sebebi ise ortalama 300 yada 500 kelimeden oluşması ve tamamen sitenizdeki içerikler ile ilişkili olmasıdır. Tabi bu kavramlar olması gereken özelliklerdir. Daha kısa tutmak etkisini düşürecektir. Dahada önemli bir özelliği ise özgün olmasıdır, yani daha önce başka hiçbiryerde yayınlanmamış bir makale olmalıdır. Otoriter haber sitelerinden tanıtım yazısı yayınlamadan bir firmanın marka bilinirliğini oluşturması ve koruması imkansızdır. En etkili ve uygun fiyatlı reklam tanıtım çeşididir. Tanıtım yazısı paketleri, tanıtım yazısı fiyatları, tanıtım yazısı link satışı, tanıtım yazısı satmak, tanıtım yazısı satın al, tanıtım yazısı siteleri, tanıtım yazısı almak, tanıtım yazısı yayınlayan siteler, backlink paketleri ve benzeri sorgularla bu yazıya ulaşmışsanız, doğru yerdesiniz demektir.

Han Ajans Tanıtım Yazısı ve Backlink Paketleri : www.tanitimyazisiseo.com

Han Ajans Medya Reklamcılık iletişim:
CEO Metehan Samim:  0535 258 59 16 -  [email protected]  

Son Güncelleme: 03.03.2017 16:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol