04 Mart 2017 Cumartesi 16:09
Nokia 3310'dan Kötü Haber

Bir Nokia efsanesi olan Nokia 3310‘unun yeniden dönüşünü dört gözle bekleyen teknoloji tutkunlarını üzecek ilk haber geldi. Uzun süredir telefon pazarında kaptırdığı liderliği bir türlü yakalayamayan nokia bir dönemlerin ünlü modelini yeniden piyasaya süreceğini açıkladığında herkesi heyecanlandırmıştı. O günden beri merakla beklenen Nokia 3310’un yeni sürümü ile ilgili tanıtım geçtiğimiz günlerde MWC 17’de yapıldı.
 

Nokia Efsanesi 3310’unun Yeni Modeli Tanıtıldı

Uzun süredir cep telefonu pazarında istediği çıkışı yakalayamayan Nokia markası geçtiğimiz yıl yaptığı Nokia 3310 açıklaması ile tüm akıllı telefon kullanıcılarını sevindirmişti. İlk açıklamalarda yeni akıllı telefon teknolojileri ile 3310’un efsane tasarımını birleştireceklerini vurgulayan Nokia yetkilileri nihayet telefon ile ilgili daha detaylı açıklamalar yapmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde tanıtım lansmanı başarı ile gerçekleşen Nokia 3310 özellikleri basınla da paylaşıldı.
 

Nokia’dan Gelen Üzücü Haber Herkesi Şaşırttı

HMD Global'den Patrick Mercanton’unun tanıtım aşamasında yaptığı Nokia 3310’unun bazı ülkelerde satılmayacak olması açıklaması kullanıcıları hem şaşırttı hem de üzdü. Yapılan açıklamada ABD ve bazı ülkelerde gsm operatörlerinin 900 – Mhz frekansını desteklemesinden dolayı bu ülkelerde kullanılamayacağı ve bu yüzden satışa çıkmayacağı yönündeydi. Tanıtımda Nokia 3310’unun 2G cihazlarda 850 – Mhz frekansını desteklediği açıklanmıştı.

Nokia 3310 fiyatı ile ilgili açıklama yapmayan yetkililer yeni telefonun satılmayacağı ABD ve Kanadalı kullanıcıları üzdü. Ancak bu yeni model Avrupa ve Asya’da rahatça kullanılabilecek.

Son Güncelleme: 04.03.2017 16:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol