19 Haziran 2017 Pazartesi 22:07
Sun Express ile İstanbul’u aradan çıkarın!

Sun Express ile İstanbul’u aradan çıkarın!

Türkiye, hava yolları bakımından genelde İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk hava limanları üzerinden hareketler sağlamaktadır. Yolculuk yapmak isteyen yolcular hele de aktarmalı uçuş kullanıyorsa illaki bir İstanbul uçuşu yapacak gibi bir durum var ortada. Tabi Ankara, İzmir gibi şehirlerden de aktarmalı uçuşlar olmaktadır. Burada anlatmak istediğimiz İstanbul uçuşlarının çok olması. Özellikle yurt dışında birçok noktaya sadece İstanbul üzerinden uçuş bulunuyor.

Sun Express hava yolları Türkiye üzerinde en faal firmalardan birisidir. Uçtuğu noktaların ayrıcalıklı olması, firmanın müşteri kitlesini de oluşturmaktadır. Sun Express’in ayrıcalıklı olmasını sağlayan güzergah ise İstanbul hava limanından daha çok İzmir Adnan Menderes hava limanını kullanmasıdır. Hatta bundan da öte Kayseri, Samsun, Malatya, Gaziantep gibi şehirlerden de spesifik direkt uçuşlar gerçekleştirmesidir. Yurt dışında da birçok noktayla köprü özelliği taşıyan firma İstanbul’u aradan çıkararak yolculuğu daha kolay hale getirmektedir.

Sun Express hava yolları, oldukça cazip kampanyalar sunarak da müşterilerini memnun etmiştir. Her sene özel günlerde, mevsimlerde ve belirli tatil dönemlerde sürpriz indirimler ve kampanyalar yaptığına tanıklık ettik. İlkbahar’da yaz ve kış kampanyalarını görürken, bayramlarda da farklı kampanyalarını gördük. Sun Express hizmet kalitesi olarak da tüm bu indirimlerinin yanına kalitesini yükseltecek bir çıta eklemiştir. Hava limanında başlayan yolcularıyla işbirliği içinde olma durumu, yolculuk sonuna kadar devam etmektedir.

Türkiye içerisinde birçok nokta arası direkt uçuşlar bulunmaktadır. Eğer gideceğiniz yere aktarmalı uçuşlar görüyorsanız bir de Sun Express’ten bakın, direkt uçuş görme ihtimaliniz her zaman olacaktır.  

Son Güncelleme: 19.06.2017 23:32
Anahtar Kelimeler:
İstanbulSun Express
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol