21 Temmuz 2017 Cuma 10:33
Bursa'yı 'Madcon' Enerjisi Sardı

BURSA – ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan hip hop grubu Madcon, Bursa’da coşkulu bir konsere imzasını attı. Konserin ilk dakikalarından sonuna dek enerji dolu bir performans sergileyen sanatçılar, Bursa’da sevenlerini bir kez daha kendilerine hayran bıraktı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, Madcon ile coşkulu bir konsere adını yazdırdı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yoğun ilgiyle izlenen muhteşem konser, Norveçli hip hop grubu Madcon’un Bursalı hayranlarına eğlenceli ve hareketli bir müzik ziyafeti sundu.
Norveç’te yaşayan Afrika kökenli Tshawe Baqwa ve Yosef Wolde Mariam’ın kurduğu hip hop grubu Madcon, müzik listelerini alt üst eden en sevilen şarkılarıyla ve muhteşem sahne performansıyla Bursa’da adeta festivale damgasını vurdu.
World Music Awards ve Norveç Grammy ödülleri başta olmak üzere pek çok ödülün sahibi olan Madcon, Bursa konserinde 2008 yılında çıkardığı ve dünya çapında üne kavuşturan cover şarkısı ‘Beggin’ ile ‘Don’t Worry’, ‘Freaky Like Me’, ‘Glow’, ‘One Life’ ve ‘Keep my Cool’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Madcon’a ‘Beggin’ başta olmak üzere sevilen tüm şarkılarında hayranları da danslarıyla eşlik etti. Bursa’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Madcon, sahne enerjileri ve samimi tavırlarıyla da ilgi odağı oldu. Eğlencenin artarak devam ettiği konserde, izleyicilerin arasında da dolaşarak şarkılarını söyleyen Madcon, dans şovları ve Türkçe olarak söyledikleri kelimelerle de hayranlarının sevgisini ikiye katladı. Madcon, konserinde Bursalı sevenlerine Türkçe olarak bol bol teşekkür etti.

‘56. Uluslararası Bursa Festivali’ programı
22 Temmuz - Samsun Devlet Opera ve Balesi "Arda Boyları"
24 Temmuz - THM Gazinosu (Mustafa Keser, Bedia Akartürk, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe)
26 Temmuz - Şebnem Ferah

Anahtar Kelimeler:
Bursahaber
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol