Hasan Özen
Hasan Özen
11 Ocak 2019 Cuma 14:29
Valimiz Sayın Mustafa ÇİFTÇİ İlçe Ziyaretlerine Osmancık İlçemiz İle Devam Etti

Ziyarette Sayın Valimizle birlikte İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve il idare şube başkanları da hazır bulundular.
İlk olarak Osmancık Kaymakamlığını ziyaret eden Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi burada Kaymakam Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve ilçe idare şube başkanları tarafından karşılandı. Sayın Valimiz Kaymakam Hakan Alkan’ dan ilçenin durumu ile ilgili brifing aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Osmancık Belediye Başkanlığını ziyaret eden Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Hamza KARATAŞ’ tan ilçenin çalışmaları hakkında brifing aldı.
Ziyaret programı kapsamında Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Osmancık Belediye Kültür Sitesinde merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıya il idare şube başkanları ve ilçe idare şube başkanları da katıldı. Sayın Valimiz burada yapmış olduğu konuşmasında;
“Geçen hafta itibariyle ilçe gezilerine başlamış bulunuyorum. Geçen hafta salı günü Sungurlu İlçemizi ziyaret ettim. Bu gün de sizlerin huzurundayız. İstiyoruz ki burada hep beraber Osmancık'la ilgili sorunları değerlendirelim, sizlerin talep ve isteklerini not edelim. İstek ve taleplerinizi elimizden geldiği kadar yapmanın gayreti içerisinde olalım.
 Osmancık ilçemiz İstanbul yolu üzerinde tarihi bir ilçemizdir. Aynı zamanda pirinç üretimiyle de meşhur bir yer. Dolayısıyla ilçemizin stratejik bir konumu var. 2017 ve 2018 yılı içerisinde İl Özel İdaremizin yaptığı çalışmalar neticesinde de içme suyu, yol, kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinde belirli bir aşamaya gelinmiş, hizmetlerin büyük bir kısmı tamamlanmış.
Önümüzdeki yıllarda da inşallah vatandaşımızın, köylümüzün gelirini arttırmaya yönelik olarak daha çok sulama projeleri ile ilgili projeleri hayata sokmayı düşünüyoruz. Dolayısıyla 2017 ve 2018 yıllarında olduğu gibi 2019 yılının da daha iyi hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Toplantıda muhtarlarımızdan, mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Sayın Valimiz talep ve istekler konusunda beraberinde gelen daire amirlerini talimatlandırdı.
Sayın Valimiz toplantının adından, inşaatı devam eden Osmancık İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ve Toplum Sağlı Merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Ardından Sayın Valimiz, Kızılırmak Osmancık geçişi 1. Kısım ıslah çalışması ve restorasyon çalışmalarında sona gelinen Koyunbaba Köprüsünde incelemelerde bulundu.
Daha sonra Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi Kanıtemiz Çeltik Fabrikasını ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu, kapalı spor salonu ve tatbikat camii inşaatlarında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
İlçe giriş-çıkış polis ve jandarma arama kontrol noktalarını ziyaret eden Sayın Valimiz akşam saatlerinde Osmancık İlçemizden ayrıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol