16 Ağustos 2016 Salı 22:49
Büyük Evler İçin Dekorasyon Önerileri

Nüfus sürekli artarken ve dünya üzerindeki toprak parçaları da doğru orantılı olarak azalırken büyük, geniş ve ferah evlere biraz hasret kaldık. Genelde ya küçücük betondan apartman dairelerine sıkışıyoruz ya gökdelenlerin tepesinde kendimizi şehirden soyutluyoruz. Ancak o şanslı azınlığa sahil olup geniş bir ev sahibi olmuşsanız ve bu evi nasıl dekore edeceğinizi bilmiyorsanız Büyük Evler İçin Dekorasyon Önerileri konulu yazımız size oldukça yol gösterecek.

 Kaliteli Ve Az Malzeme Kullanın

 Ev geniş olduğu için klasik bir Türk mantığıyla hareket ederek her yeri incik cincik ile doldurmayın. Eviniz geniş olabilir ama unutmayın ki gereksiz aksesuarlar ve eşyalar evinize boğucu bir hava katacak ve o genişliğine rağmen küçük ve dağınık görünmesine sebep olacaktır.

 Evinizi Dekore Etmek İçin Kendinize Bir Tarz Belirleyin

Farklı tarzlarda birçok ürünün yan yana durması zevksiz ve karmaşık bir görüntüye yol açacaktır. Kendinize bir tarz belirleyin. Nelerden hoşlanıyorsunuz, nasıl bir evde yaşamak sizi mutlu eder iyice düşünün. Başkalarında görüp beğendiğiniz dekorlar size fikir verebilir ancak salt taklitten kaçının. Unutmayın orası sizin eviniz, size özgü olmalı. Ve elbette her odanız için tarz konusunda bütünlük yakalamak zorunda değilsiniz. Salonunuzda Retro dekorları tercih edip yatak odanızı Candy Crush temasına göre süsleyebilirsiniz.

 Renk Karmaşasından Kaçının

Eviniz zaten büyük olduğu için duvarlarda kullandığınız renkler de bir o kadar göze çarpıcı olacak. Rengârenk bir kişiliğiniz olabilir, renkler arasında tercih yapamıyor olabilirsiniz ancak bir odada birden fazla renk kullanmak ya da aynı rengin farklı tonlarını kullanmak hem gözünüzü yoracak hem de hoş durmayacaktır. Renkler arasında uyumu yakalamaya çalışın. Büyük bir evi dekore etmenin daha zor olduğu aşikâr. Ancak önerilerimize kulak vererek siz de fikir sahibi olabilirsiniz.

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 16.08.2016 22:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol