21 Ağustos 2016 Pazar 22:18
E-Ticaret yapacaklar bunlara dikkat etmeli

Öncelikle E-ticaret ne demektir? E-ticaret demek internet üzerinden ticaret yapmak, internet üzerinden ürün pazarlayarak para kazanmak demektir-ticaret yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar var. Eğer bu noktaları iyi bir şekilde öğrenebilir ve bu iş modeli üzerinde başarılı bir şekilde uygulayabilirsek bu iş modelinden çok para kazanabiliriz. Peki, E-Ticaret Yapacaklar Hangi Yasalara Dikkat Etmelidir ve bu dikkat edilmesi gereken noktalar neler?

 1)İlk önce bu iş modelini elimizdeki imkânları en iyi şekilde kullanarak en ince ayrıntısına kadar araştırmamız gerekiyor.

 2)İkinci önemli nokta ise bu işi bir bilene sormak. Yani bu işi yapan bir insan bulup ona aklınıza takılan soruları sormanız gerekiyor ki bu iş modelini iyice anlayabilesiniz.

 3)Diğer bir nokta ise bu iş modelini anlatan bir eğitim seti almak. Bu konuda zaten güvenilir bazı siteler var. O sitelerden bu eğitim setini temin edebilirsiniz.

 4)Şimdi ise cesur olma zamanı. Bunca araştırmadan ve eğitim setlerinden öğrendiğiniz bilgilerle bu iş modeline cesurca adım atın.

 5)Eğer ilk zamanlarda çok para kazanamadıysanız veya hedeflediğiniz parayı kazanamadıysanız asla üzülmeyin ve asla pes etmeyin. Çünkü bu iş, ilk başlarda emek ve sabır gerektiren bir iş. Eğer sabredip çalışırsanız emin olun ki sizde başaracaksınız.

 6)Son nokta ise şu: E-ticaret yaptığınız şirketin kurallarını iyice öğrenip E-ticaret şirketinizi ona göre seçin. Çünkü ileride bilmediğiniz bir durum ortaya çıkarsa bundan pişman olursunuz. Bunun için şirketinizi seçerken şirketin kurallarını göz önüne alıp şirketinizi seçin.

 7)Şirketinizi seçtikten sonra bu işe dört elle sarılın. Özellikle ilk etapta işi sıkı tutun. Bu sizin yararınıza olacaktır.

Bu saydığım maddelerden en önemlisi beşinci maddedir. Yani asla pes etmemektir. Sizden de en büyük ricam pes etmemenizdir. Umarım bu anlattıklarım sizin için yaralı olmuştur ve umarım sizin istediğiniz paraları kazanmanıza yardım eder.

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 21.08.2016 22:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol